نمایه کلیدواژه ها

ا

  • اسانس دارچین اثر پوشش نانو کریستال سلولز باکتریایی- ژلاتین ماهی حاوی اسانس دارچین بر خواص مکانیکی میوه شلیل رقم ردگلد طی دوره نگهداری [دوره 14، شماره 56، 1402، صفحه 23-30]
  • استحکام کششی بررسی خصوصیات فیزیکی، مکانیکی و ریخت‌شناسی فیلم کیتوزان تهیه شده با سطح، وزن مولکولی و حلال مختلف [دوره 14، شماره 54، 1402، صفحه 9-19]
  • اسید استیک بررسی خصوصیات فیزیکی، مکانیکی و ریخت‌شناسی فیلم کیتوزان تهیه شده با سطح، وزن مولکولی و حلال مختلف [دوره 14، شماره 54، 1402، صفحه 9-19]
  • اسید سیتریک بررسی خصوصیات فیزیکی، مکانیکی و ریخت‌شناسی فیلم کیتوزان تهیه شده با سطح، وزن مولکولی و حلال مختلف [دوره 14، شماره 54، 1402، صفحه 9-19]
  • افزایش کیفیت و ماندگاری مروری بر بسته بندی های فعالِ دربردارنده ی ترکیبات زداینده [دوره 14، شماره 54، 1402، صفحه 57-66]
  • اقتصادی شناسایی و رتبه بندی عوامل مؤثر بر رقابت پذیری شرکت های تولید کننده کاغذهای بسته بندی [دوره 14، شماره 56، 1402، صفحه 31-44]
  • امنیت غذایی مروری برنقش بسته بندی در امنیت غذایی [دوره 14، شماره 53، 1402، صفحه 63-71]
  • ایمنی غذایی مروری برنقش بسته بندی در امنیت غذایی [دوره 14، شماره 53، 1402، صفحه 63-71]
  • انحصار شناسایی و رتبه بندی عوامل مؤثر بر رقابت پذیری شرکت های تولید کننده کاغذهای بسته بندی [دوره 14، شماره 56، 1402، صفحه 31-44]
  • اوزان تلفیقی تعیین اهمیت و اولویت بندی شاخص های پایداری در صنایع سلولزی با استفاده از روش ترکیبی Fuzzy BWM-AHP-ARAS [دوره 14، شماره 55، 1402، صفحه 25-39]
  • اولویت‌بندی تعیین اهمیت و اولویت بندی شاخص های پایداری در صنایع سلولزی با استفاده از روش ترکیبی Fuzzy BWM-AHP-ARAS [دوره 14، شماره 55، 1402، صفحه 25-39]

ب

  • باگاس امکان‌سنجی احداث کارخانه چوب پلاستیک از باگاس در استان خوزستان [دوره 14، شماره 53، 1402، صفحه 5-15]
  • بسته بندی مروری برنقش بسته بندی در امنیت غذایی [دوره 14، شماره 53، 1402، صفحه 63-71]
  • بسته بندی بررسی تأثیر مدیریت منابع انسانی پیش‌رونده بر عملکرد شرکت های بسته بندی مواد غذایی با نقش میانجی نوآوری [دوره 14، شماره 54، 1402، صفحه 35-44]
  • بسته بندی شناسایی و رتبه بندی عوامل موثر بر استقرار زنجیره تأمین دوسوتوانی (مورد مطالعه: شرکت‌های بسته‌بندی مواد غذایی شهرکرد) [دوره 14، شماره 55، 1402، صفحه 1-13]
  • بسته‌بندی شناسایی و اولویت بندی موانع بکارگیری تکنولوژی بلاک چین در زنجیره تأمین پایدار (مورد مطالعه: شرکت‌های بسته بندی صنایع غذایی شهرکرد) [دوره 14، شماره 54، 1402، صفحه 21-34]
  • بسته‌بندیMAP‌ با اکسیژن بالا سیر تحول بسته‌بندی به روش اتمسفر اصلاح‌شده [دوره 14، شماره 55، 1402، صفحه 63-69]
  • بسته بندی اتمسفر اصلاح شده مروری بر کاربرد تلفیقی بسته بندی اتمسفر اصلاح شده با سایر فناوری ها برای بسته بندی گوشت سفید و قرمز [دوره 14، شماره 56، 1402، صفحه 45-61]
  • بسته بندی انعطاف پذیر مروری بر ساختارهای بسته بندی انعطاف پذیر چند لایه [دوره 14، شماره 54، 1402، صفحه 45-55]
  • بسته‌بندی با اتمسفر اصلاح شده سیر تحول بسته‌بندی به روش اتمسفر اصلاح‌شده [دوره 14، شماره 55، 1402، صفحه 63-69]
  • بسته‌بندی سبز بررسی تأثیر جهت‌گیری زیست محیطی و بسته‌بندی سبز بر سرمایه اجتماعی [دوره 14، شماره 55، 1402، صفحه 41-50]
  • بسته بندی ضد میکروبی بررسی انواع سیستم های بسته بندی ضدمیکروبی [دوره 14، شماره 56، 1402، صفحه 63-78]
  • بسته بندی فعال بررسی انواع سیستم های بسته بندی ضدمیکروبی [دوره 14، شماره 56، 1402، صفحه 63-78]
  • بسته‌بندی فعال مروری بر توسعه‌ی صنعت بسته‌بندی‌ مواد غذایی و روش‌های نوین آن [دوره 14، شماره 53، 1402، صفحه 17-33]
  • بسته‌بندی فعال مروری بر بسته بندی های فعالِ دربردارنده ی ترکیبات زداینده [دوره 14، شماره 54، 1402، صفحه 57-66]
  • بسته‌بندی منفذدار سیر تحول بسته‌بندی به روش اتمسفر اصلاح‌شده [دوره 14، شماره 55، 1402، صفحه 63-69]
  • بسته‌بندی مواد غذایی مروری بر امولسیون‌های پیکرینگ پایدارشده با سلولز و نانو سلولز باکتریایی و کاربردهای آن‌ها در بسته‌بندی مواد غذایی [دوره 14، شماره 53، 1402، صفحه 35-51]
  • بسته‌بندی مواد غذایی کاربرد و مکانیسم اثر جاذب‌های اکسیژن در بسته‌بندی مواد غذایی [دوره 14، شماره 53، 1402، صفحه 53-61]
  • بسته‌بندی نوین مروری بر توسعه‌ی صنعت بسته‌بندی‌ مواد غذایی و روش‌های نوین آن [دوره 14، شماره 53، 1402، صفحه 17-33]
  • بسته بندی های هوشمند معرفی و کارایی برخی نشانگرهای pH طبیعی برای استفاده در بسته بندی های هوشمند مواد غذایی [دوره 14، شماره 55، 1402، صفحه 15-23]
  • بسته‌بندی هوشمند مروری بر توسعه‌ی صنعت بسته‌بندی‌ مواد غذایی و روش‌های نوین آن [دوره 14، شماره 53، 1402، صفحه 17-33]
  • بلاک‌چین شناسایی و اولویت بندی موانع بکارگیری تکنولوژی بلاک چین در زنجیره تأمین پایدار (مورد مطالعه: شرکت‌های بسته بندی صنایع غذایی شهرکرد) [دوره 14، شماره 54، 1402، صفحه 21-34]

پ

  • پایداری تعیین اهمیت و اولویت بندی شاخص های پایداری در صنایع سلولزی با استفاده از روش ترکیبی Fuzzy BWM-AHP-ARAS [دوره 14، شماره 55، 1402، صفحه 25-39]
  • پوشش کاربرد لفاف‌های زیست‌تخریب‌پذیر بر پایه پلی‌ساکارید در بسته‌بندی تخم‌مرغ [دوره 14، شماره 55، 1402، صفحه 51-62]
  • پوشش اثر پوشش نانو کریستال سلولز باکتریایی- ژلاتین ماهی حاوی اسانس دارچین بر خواص مکانیکی میوه شلیل رقم ردگلد طی دوره نگهداری [دوره 14، شماره 56، 1402، صفحه 23-30]
  • پوشش دهی بررسی اثر استفاده از پوشش‌های سطحی زیست‌تخریب‌پذیر روی جذب آب و ویژگی های مکانیکی کاغذ سفید مورد استفاده در محیط‌های سرد [دوره 14، شماره 54، 1402، صفحه 1-7]

ت

  • تخم‌مرغ کاربرد لفاف‌های زیست‌تخریب‌پذیر بر پایه پلی‌ساکارید در بسته‌بندی تخم‌مرغ [دوره 14، شماره 55، 1402، صفحه 51-62]
  • ترکیبات زداینده مروری بر بسته بندی های فعالِ دربردارنده ی ترکیبات زداینده [دوره 14، شماره 54، 1402، صفحه 57-66]
  • تصمیم‌گیری تعیین اهمیت و اولویت بندی شاخص های پایداری در صنایع سلولزی با استفاده از روش ترکیبی Fuzzy BWM-AHP-ARAS [دوره 14، شماره 55، 1402، صفحه 25-39]
  • توسعه پایدار ارائه چارچوبی برای نوآوری پایدار در صنعت بسته بندی (مورد مطالعه: صنایع بسته‌بندی یزد) [دوره 14، شماره 56، 1402، صفحه 1-11]

ج

  • جاذب‌های اکسیژن کاربرد و مکانیسم اثر جاذب‌های اکسیژن در بسته‌بندی مواد غذایی [دوره 14، شماره 53، 1402، صفحه 53-61]
  • جذب آب بررسی اثر استفاده از پوشش‌های سطحی زیست‌تخریب‌پذیر روی جذب آب و ویژگی های مکانیکی کاغذ سفید مورد استفاده در محیط‌های سرد [دوره 14، شماره 54، 1402، صفحه 1-7]
  • جهت‌گیری زیست محیطی بررسی تأثیر جهت‌گیری زیست محیطی و بسته‌بندی سبز بر سرمایه اجتماعی [دوره 14، شماره 55، 1402، صفحه 41-50]

چ

  • چوب پلاستیک امکان‌سنجی احداث کارخانه چوب پلاستیک از باگاس در استان خوزستان [دوره 14، شماره 53، 1402، صفحه 5-15]

خ

  • خرده چوب ممرز تأثیر زیست خمیرسازی بر خصوصیات نوری خمیرکاغذ شیمیایی مکانیکی رنگ‌بری نشده چوب ممرز [دوره 14، شماره 53، 1402، صفحه 1-4]
  • خواص مکانیکی بررسی اثر استفاده از پوشش‌های سطحی زیست‌تخریب‌پذیر روی جذب آب و ویژگی های مکانیکی کاغذ سفید مورد استفاده در محیط‌های سرد [دوره 14، شماره 54، 1402، صفحه 1-7]
  • خواص مکانیکی اثر پوشش نانو کریستال سلولز باکتریایی- ژلاتین ماهی حاوی اسانس دارچین بر خواص مکانیکی میوه شلیل رقم ردگلد طی دوره نگهداری [دوره 14، شماره 56، 1402، صفحه 23-30]
  • خواص نوری تأثیر زیست خمیرسازی بر خصوصیات نوری خمیرکاغذ شیمیایی مکانیکی رنگ‌بری نشده چوب ممرز [دوره 14، شماره 53، 1402، صفحه 1-4]

د

  • دلفی فازی ارائه چارچوبی برای نوآوری پایدار در صنعت بسته بندی (مورد مطالعه: صنایع بسته‌بندی یزد) [دوره 14، شماره 56، 1402، صفحه 1-11]
  • دوسوتوانی شناسایی و رتبه بندی عوامل موثر بر استقرار زنجیره تأمین دوسوتوانی (مورد مطالعه: شرکت‌های بسته‌بندی مواد غذایی شهرکرد) [دوره 14، شماره 55، 1402، صفحه 1-13]

ر

  • رقابت‌پذیری شناسایی و رتبه بندی عوامل مؤثر بر رقابت پذیری شرکت های تولید کننده کاغذهای بسته بندی [دوره 14، شماره 56، 1402، صفحه 31-44]
  • روش غوطه وری معرفی و کارایی برخی نشانگرهای pH طبیعی برای استفاده در بسته بندی های هوشمند مواد غذایی [دوره 14، شماره 55، 1402، صفحه 15-23]
  • رویکرد بازتاب تأثیر بازنمایی طراحی ایرانی اسلامی بر بسته‌بندی‌های زعفران ایران در فرایند ارتباط با مخاطب [دوره 14، شماره 56، 1402، صفحه 13-22]

ز

  • زیست‌تخریب‌پذیر کاربرد لفاف‌های زیست‌تخریب‌پذیر بر پایه پلی‌ساکارید در بسته‌بندی تخم‌مرغ [دوره 14، شماره 55، 1402، صفحه 51-62]
  • زعفران تأثیر بازنمایی طراحی ایرانی اسلامی بر بسته‌بندی‌های زعفران ایران در فرایند ارتباط با مخاطب [دوره 14، شماره 56، 1402، صفحه 13-22]
  • زنجیره تأمین شناسایی و رتبه بندی عوامل موثر بر استقرار زنجیره تأمین دوسوتوانی (مورد مطالعه: شرکت‌های بسته‌بندی مواد غذایی شهرکرد) [دوره 14، شماره 55، 1402، صفحه 1-13]
  • زنجیره تأمین پایدار شناسایی و اولویت بندی موانع بکارگیری تکنولوژی بلاک چین در زنجیره تأمین پایدار (مورد مطالعه: شرکت‌های بسته بندی صنایع غذایی شهرکرد) [دوره 14، شماره 54، 1402، صفحه 21-34]

ژ

  • ژلاتین ماهی اثر پوشش نانو کریستال سلولز باکتریایی- ژلاتین ماهی حاوی اسانس دارچین بر خواص مکانیکی میوه شلیل رقم ردگلد طی دوره نگهداری [دوره 14، شماره 56، 1402، صفحه 23-30]

س

  • سامانه های بسته بندی هوشمند مروری بر کاربرد تلفیقی بسته بندی اتمسفر اصلاح شده با سایر فناوری ها برای بسته بندی گوشت سفید و قرمز [دوره 14، شماره 56، 1402، صفحه 45-61]
  • سرمایه اجتماعی بررسی تأثیر جهت‌گیری زیست محیطی و بسته‌بندی سبز بر سرمایه اجتماعی [دوره 14، شماره 55، 1402، صفحه 41-50]
  • سلولز مروری بر امولسیون‌های پیکرینگ پایدارشده با سلولز و نانو سلولز باکتریایی و کاربردهای آن‌ها در بسته‌بندی مواد غذایی [دوره 14، شماره 53، 1402، صفحه 35-51]
  • سلولز باکتریایی اثر پوشش نانو کریستال سلولز باکتریایی- ژلاتین ماهی حاوی اسانس دارچین بر خواص مکانیکی میوه شلیل رقم ردگلد طی دوره نگهداری [دوره 14، شماره 56، 1402، صفحه 23-30]

ش

  • شلیل اثر پوشش نانو کریستال سلولز باکتریایی- ژلاتین ماهی حاوی اسانس دارچین بر خواص مکانیکی میوه شلیل رقم ردگلد طی دوره نگهداری [دوره 14، شماره 56، 1402، صفحه 23-30]

ص

  • صنایع بسته بندی یزد ارائه چارچوبی برای نوآوری پایدار در صنعت بسته بندی (مورد مطالعه: صنایع بسته‌بندی یزد) [دوره 14، شماره 56، 1402، صفحه 1-11]
  • صنایع سلولزی تعیین اهمیت و اولویت بندی شاخص های پایداری در صنایع سلولزی با استفاده از روش ترکیبی Fuzzy BWM-AHP-ARAS [دوره 14، شماره 55، 1402، صفحه 25-39]
  • صنعت بسته بندی ارائه چارچوبی برای نوآوری پایدار در صنعت بسته بندی (مورد مطالعه: صنایع بسته‌بندی یزد) [دوره 14، شماره 56، 1402، صفحه 1-11]

ض

  • ضایعات مواد غذایی معرفی و کارایی برخی نشانگرهای pH طبیعی برای استفاده در بسته بندی های هوشمند مواد غذایی [دوره 14، شماره 55، 1402، صفحه 15-23]

ط

  • طراحی ایرانی اسلامی تأثیر بازنمایی طراحی ایرانی اسلامی بر بسته‌بندی‌های زعفران ایران در فرایند ارتباط با مخاطب [دوره 14، شماره 56، 1402، صفحه 13-22]
  • طراحی بسته‌بندی تأثیر بازنمایی طراحی ایرانی اسلامی بر بسته‌بندی‌های زعفران ایران در فرایند ارتباط با مخاطب [دوره 14، شماره 56، 1402، صفحه 13-22]

ع

  • عصاره های گیاهی معرفی و کارایی برخی نشانگرهای pH طبیعی برای استفاده در بسته بندی های هوشمند مواد غذایی [دوره 14، شماره 55، 1402، صفحه 15-23]

ف

  • فساد اکسیداتیو کاربرد و مکانیسم اثر جاذب‌های اکسیژن در بسته‌بندی مواد غذایی [دوره 14، شماره 53، 1402، صفحه 53-61]
  • فیلم کاربرد لفاف‌های زیست‌تخریب‌پذیر بر پایه پلی‌ساکارید در بسته‌بندی تخم‌مرغ [دوره 14، شماره 55، 1402، صفحه 51-62]
  • فیلم های بسته بندی مروری بر ساختارهای بسته بندی انعطاف پذیر چند لایه [دوره 14، شماره 54، 1402، صفحه 45-55]
  • فیلم های چند لایه مروری بر ساختارهای بسته بندی انعطاف پذیر چند لایه [دوره 14، شماره 54، 1402، صفحه 45-55]
  • فناوری شناسایی و اولویت بندی موانع بکارگیری تکنولوژی بلاک چین در زنجیره تأمین پایدار (مورد مطالعه: شرکت‌های بسته بندی صنایع غذایی شهرکرد) [دوره 14، شماره 54، 1402، صفحه 21-34]
  • فناوری شناسایی و رتبه بندی عوامل مؤثر بر رقابت پذیری شرکت های تولید کننده کاغذهای بسته بندی [دوره 14، شماره 56، 1402، صفحه 31-44]
  • فناوری های نوین مروری بر کاربرد تلفیقی بسته بندی اتمسفر اصلاح شده با سایر فناوری ها برای بسته بندی گوشت سفید و قرمز [دوره 14، شماره 56، 1402، صفحه 45-61]

ق

  • قارچ Phanerochaete chrysosporium BKM-1767 تأثیر زیست خمیرسازی بر خصوصیات نوری خمیرکاغذ شیمیایی مکانیکی رنگ‌بری نشده چوب ممرز [دوره 14، شماره 53، 1402، صفحه 1-4]
  • قارچ امولسیون پیکرینگ مروری بر امولسیون‌های پیکرینگ پایدارشده با سلولز و نانو سلولز باکتریایی و کاربردهای آن‌ها در بسته‌بندی مواد غذایی [دوره 14، شماره 53، 1402، صفحه 35-51]

ک

  • کاغذ سفید بررسی اثر استفاده از پوشش‌های سطحی زیست‌تخریب‌پذیر روی جذب آب و ویژگی های مکانیکی کاغذ سفید مورد استفاده در محیط‌های سرد [دوره 14، شماره 54، 1402، صفحه 1-7]
  • کاغذهای بسته‌بندی شناسایی و رتبه بندی عوامل مؤثر بر رقابت پذیری شرکت های تولید کننده کاغذهای بسته بندی [دوره 14، شماره 56، 1402، صفحه 31-44]
  • کیتوزان بررسی خصوصیات فیزیکی، مکانیکی و ریخت‌شناسی فیلم کیتوزان تهیه شده با سطح، وزن مولکولی و حلال مختلف [دوره 14، شماره 54، 1402، صفحه 9-19]

گ

  • گوشت سفید و قرمز مروری بر کاربرد تلفیقی بسته بندی اتمسفر اصلاح شده با سایر فناوری ها برای بسته بندی گوشت سفید و قرمز [دوره 14، شماره 56، 1402، صفحه 45-61]

م

  • ماندگاری کاربرد لفاف‌های زیست‌تخریب‌پذیر بر پایه پلی‌ساکارید در بسته‌بندی تخم‌مرغ [دوره 14، شماره 55، 1402، صفحه 51-62]
  • ماندگاری بررسی انواع سیستم های بسته بندی ضدمیکروبی [دوره 14، شماره 56، 1402، صفحه 63-78]
  • محیط‌های سرد بررسی اثر استفاده از پوشش‌های سطحی زیست‌تخریب‌پذیر روی جذب آب و ویژگی های مکانیکی کاغذ سفید مورد استفاده در محیط‌های سرد [دوره 14، شماره 54، 1402، صفحه 1-7]
  • مدیریت منابع انسانی بررسی تأثیر مدیریت منابع انسانی پیش‌رونده بر عملکرد شرکت های بسته بندی مواد غذایی با نقش میانجی نوآوری [دوره 14، شماره 54، 1402، صفحه 35-44]
  • مدول یانگ بررسی خصوصیات فیزیکی، مکانیکی و ریخت‌شناسی فیلم کیتوزان تهیه شده با سطح، وزن مولکولی و حلال مختلف [دوره 14، شماره 54، 1402، صفحه 9-19]
  • مواد ضد میکروبی بررسی انواع سیستم های بسته بندی ضدمیکروبی [دوره 14، شماره 56، 1402، صفحه 63-78]
  • مواد غذایی مروری برنقش بسته بندی در امنیت غذایی [دوره 14، شماره 53، 1402، صفحه 63-71]
  • مواد غذایی بررسی تأثیر مدیریت منابع انسانی پیش‌رونده بر عملکرد شرکت های بسته بندی مواد غذایی با نقش میانجی نوآوری [دوره 14، شماره 54، 1402، صفحه 35-44]

ن

  • ناتراوایی بررسی خصوصیات فیزیکی، مکانیکی و ریخت‌شناسی فیلم کیتوزان تهیه شده با سطح، وزن مولکولی و حلال مختلف [دوره 14، شماره 54، 1402، صفحه 9-19]
  • نانوسلولز باکتریایی مروری بر امولسیون‌های پیکرینگ پایدارشده با سلولز و نانو سلولز باکتریایی و کاربردهای آن‌ها در بسته‌بندی مواد غذایی [دوره 14، شماره 53، 1402، صفحه 35-51]
  • نانو کریستال اثر پوشش نانو کریستال سلولز باکتریایی- ژلاتین ماهی حاوی اسانس دارچین بر خواص مکانیکی میوه شلیل رقم ردگلد طی دوره نگهداری [دوره 14، شماره 56، 1402، صفحه 23-30]
  • نرخ بازدهی سرمایه امکان‌سنجی احداث کارخانه چوب پلاستیک از باگاس در استان خوزستان [دوره 14، شماره 53، 1402، صفحه 5-15]
  • نشانگر pH معرفی و کارایی برخی نشانگرهای pH طبیعی برای استفاده در بسته بندی های هوشمند مواد غذایی [دوره 14، شماره 55، 1402، صفحه 15-23]
  • نقطه سربهسر امکان‌سنجی احداث کارخانه چوب پلاستیک از باگاس در استان خوزستان [دوره 14، شماره 53، 1402، صفحه 5-15]
  • نگهداری مواد غذایی مروری بر بسته بندی های فعالِ دربردارنده ی ترکیبات زداینده [دوره 14، شماره 54، 1402، صفحه 57-66]
  • نوآوری بررسی تأثیر مدیریت منابع انسانی پیش‌رونده بر عملکرد شرکت های بسته بندی مواد غذایی با نقش میانجی نوآوری [دوره 14، شماره 54، 1402، صفحه 35-44]
  • نوآوری پایدار ارائه چارچوبی برای نوآوری پایدار در صنعت بسته بندی (مورد مطالعه: صنایع بسته‌بندی یزد) [دوره 14، شماره 56، 1402، صفحه 1-11]